duminică, 29 mai 2011

Group Dynamics and Social Skills in the Classroom
Va recomand:
Comenius 2.2 – Curs de formare
“Group Dynamics and Social Skills in the Classroom”, organizat de European Bridges Consulting, consultant si trainer Ulla Salomäki (Italia, Grottaferrata)Participarea la acest curs de formare va ramane o experienta de neuitat pentru mine.
Exercitii de dinamica a grupurilor si de dezvoltare a abilitatilor de comunicare, activitati si discutii in grupuri de lucru si nu numai atat…Cititi mai multe AICI.Tari participante: Austria, Bulgaria, Grecia, Spania, Finlanda, Italia, Portugalia, Romania, Suedia, Turcia, Beligia, Islanda.


Cu drag.
Prof. consilier Stefan Magdalena (Scoala cu clasele I-VIII nr. 41, Gradinitele de Copii nr. 135 si 137)


4 comentarii:

 1. Felicitari pentru participarea la acest curs! Doresc sa aflu mai multe lucruri despre el.Va rog sa mi trimiteti un mail pe adresa rvoichia@yahoo.com.
  Cu stima,
  Voichita
  Multumesc mult!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc pentru interes si pentru apreciere. Sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va spune multe, pe mail.

  MS

  RăspundețiȘtergere
 3. FELICITARI
  ACUM LA ULTIMA RUNDA DIN 2011 AM OBTINUT SI EU UN GRANT LA ACEST CURS DACA SE POATE AS DORI CATEVA DETALII PE EMAIL :magdalenaborcea@gmail.com. va multumesc din suflet!

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc mult!Putem discuta oricand, pe mail. Va astept cu detalii. Felicitari, mult succes si va rog sa le transmiteti salutarile mele organizatorilor.

  M. S.

  RăspundețiȘtergere