marți, 12 aprilie 2011

Procesul terapeutic...

Asociaţia Română de Psihoterapie Centrată pe Persoană organizează in data de 6 mai conferinţa Procesul terapeutic la confluenţa între lumea trăită a clientului şi cea a terapeutului.


Vor avea loc:

- Prezentari teoretice cu ilustrari de cazuri din practica personală a susţinătorilor de lucrari, structurate in jurul temei principale „devenire umana si profesionala” si a temelor secundare: cercetare, psihoterapie umanist fenomenologica, faza experientiala a lui Carl Rogers, relatie terapeutica, interventii specifice, experientiere, intersubiectivitate, a fi diferit. O sectiune este dedicata studentilor care prin lucrarile prezentate vor sublinia necesitatea dezvoltarii personale pentru practica psihoterapeutica.


- Workshop-uri: aplicatii practice si prezentari de cazuri.


Invitaţii Conferinţei: Virginia Moreira, Ph.D. (psihoterapeut specializat in abordarea centrata pe persoana, a fost formata de catre John Keith Wood (La Jolla, USA) si Rachel Rosenberg (USP, São Paulo), este profesor de Psihologie clinica si Psihopatologie fenomenologica in cadrul programului de pregatire post-universitara din cadrul Universitatii din Fortaleza, Brazilia) ; Dr. Maria Gercileni Campos de Araújo (psihoterapeut specialist in abordarea centrata pe persoana si in gestalt terapie, profeseaza intr-o clinica privata); Dr. Iaraci Advincula (Dr. Advincula este doctor in psihologie clinica al Scolii de Psihologie din cadrul Universitatii Catolice din Pernambuco, Brazilia, PUC/SP, BR si a obtinut masteratul in psihologie clinica la Universitatea Catolica din Pernambuco BR).


La acest eveniment colega noastră, psiholog Luiza Ştefan (consilier şcolar Col. Th. Edmond Nicolau), va prezenta lucrarea „Lungul drum al conditionarii catre acceptare – O apropiere intre Comunicarea Nonviolenta si Terapia Centrata pe Persoana”.


Mai multe AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu