sâmbătă, 14 mai 2011

Târgul de Ofertă Educaţională



















Ca în fiecare an, ISMB organizează pentru absolvenţii clasei a VIII-a Târgul de Ofertă Educaţională la Palatul Copiilor. Anul acesta perioada este 12-15 mai între orele 10-18 (pe 15 mai, duminică, activitatea se va încheia la ora 14).

E timpul să iei o decizie!

Consilierii noştri sunt şi ei acolo pentru voi. Vă aşteptăm cu drag.




7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga alexutzu40, NU ne supara comentariul tau, ne supara faptul ca nu ai avut alaturi de tine pe cei care AR FI TREBUIT SA FIE! Mi-as dori sa vorbim! Daca esti de-acord, ia legatura cu mine(econsiliere@yahoo.com sau Cabinetul scolii) psihopedagog Eta Serbanoiu.

    Am vazut ca in alt mesaj( http://consiliere-in-doi.blogspot.com/2011/01/atelierul-de-dezvoltare-inteligentei.html?showComment=1298576638732#c334999902250294042) ai laudat consilierii. Asa ca te astept!

    Despre Scoala 27 de azi poti citi aici: http://scoala27bucuresti.blogspot.com/

    Ar fi bine de stiut: elevii care intampina dificultati similare celei transmise de alexutzu40 sau de alta natura trebuie sa se adreseze consilierului scolii! Personal nu cunosc niciun consilier care sa refuze sa sprijine un elev… Dar trebuie sa mergeti si sa CERETI ajutorul!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Alex,
    Multumim pt postare si ma bucur ca mi-ai scris si pe mail. Fenomenul bullyingului, din pacate, e prezent si in scolile din Romania.

    (Mai multe despre acest fenomen AICI: http://consiliere-in-doi.blogspot.com/2011/02/stop-bullying.html)

    Grav este cand nu se intervine pt stoparea lui. In aceste situatii scoala poate sa se transforme intr-un loc inspaimantator.

    Cand esti agresat, ai tendinta de a ignora pe cel/cei care te agreseaza, sperand ca totul va inceta, ori ca cel/cei care iti fac rau vor gasi o alta victima. Adesea insa violenta aratata de unii nu se va opri fara interventia directa a unui adult sau a altor copii. Asa ca trebuie sa spui atunci cand esti victima unui act de bullying! Poate uneori este greu sa vorbesti cu un adult despre acestea, dar ei te pot ajuta sa stopezi intimidarile!

    In toate scolile din Romania se deruleaza in prezent programe de prevenire si combatere a fenomenului violentei. Din ce in ce mai multe persoane vorbesc despre acest fenomen, pana mai ieri oarecum ignorant. Te felicit pt decizia de a apela la un consilier si pt faptul ca tragi un semnal de alarma parintilor si elevilor referitor la problema bullyingului.

    Cum iti spuneam si intr-un mesaj anterior, doar impreuna – profesori, consilier, parinti, elevi – putem rezolva problemele din unitatile scolare.
    Vorbim si pe mail pt ca, daca esti de acord, poti veni alaturi de echipa scolii 27 - Perechea de Amici care lupta pt stoparea fenomenului bullyingului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Alex,
    Ne bucuram ca pornesti alaturi de noi in Campanie!
    Amicii

    PS. Dragi prieteni,
    Vom prezenta pe acest site activitatile noastre viitoare! Stati aproape de noi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere